USA volby
Přihlášení:
Menu
Logo týmu Aston Villa
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Bologna
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Real Madrid
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Dortmund
Náš tip:
2
SBR
Logo týmu Manchester City
Champions Leagu.. | 21:00 - zítra
Logo týmu Sparta Praha
Logo týmu Juventus
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Stuttgart
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Girona FC
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Slovan Bratislava
Náš tip:
0
1X2
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
NHL | 03:22 - zítra
Logo týmu Ottawa
Náš tip:
4.5
UO
Logo týmu Atletico Madrid
Champions Leagu.. | 21:00 - zítra
Logo týmu Lille
Náš tip:
2
SBR
Logo týmu Roma AS
UEFA Europa Lea.. | 18:45 - 24. 10.
Logo týmu Dynamo Kyjev
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Novokuzněck
Major Hockey Le.. | 14:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 14:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Ufa
KHL | 16:00 - dnes
Logo týmu Sochi
Logo týmu Iževsk
Major Hockey Le.. | 16:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 16:30 - dnes
Logo týmu Karelia SKA
Logo týmu Levadia Tallin
Meistriliiga | 17:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Tammeka Tartu
Meistriliiga | 17:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Samara
Major Hockey Le.. | 17:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Poprad
Extraliga | 17:00 - dnes
Logo týmu Liptovský Mikuláš

Evropská liga – TIPY na Slavii, Plzeň, a to nejlepší ze 3. kola

21. 10. 2024 17:01, upraveno: 21. 10. 2024 17:03
autor: Danijel

Získej BONUSY za registraci ZDARMA!

Kancelář Bonus za vklad Bonus zdarma Získat bonus
blankTipsport 50.00050000 + 300300 Získat
blankBetano 350350 - Získat
blankSazkabet 9.5009500 + 500500 Získat
blankMerkurXtip 10.00010000 + 100100 Získat
V Evropské lize se schyluje k velice důležitým zápasům třetího kola. Slavii čeká těžký výjezd do Bilbaa a na příjezd Plzně se chystá řecký PAOK. Čekají nás však i další špičkové duely jako je například zápas Fenerbahce vs. Mancehster United nebo Porto vs. Hoffenheim. Co na české kluby a nejzajímavější utkání 3. kola Evropské ligy vsadit najdete ve článku.
Evropská liga – TIPY na Slavii, Plzeň, a to nejlepší ze 3. kola
Další kolo Evropské ligy nám naservíruje zajímavá utkání Slavie, Plzně, Manchesteru nebo Tottenhamu. Co vsadit najdete v novém článku.

Athletic Bilbao vs. Slavia – Sešívky čeká nepříjemný výjezd do Španělska

Pražská Slavia si zatím ve Evropě vede přinejmenším slušně. Se 4 body je po dvou odehraných zápasech na 9. příčce (z 36 týmů). Ve třetím kole ji pak čeká výjezd do Bilbaa, kde vyzve místní Athletic. Ten má po remíze s AS Řím a výhrou nad Alkmaarem stejný počet bodů, a dokonce i skóre jako Slavia. Ve španělské La Lize však Bilbao nedávno ztratilo body s Gironou. Slavia naopak vyhrála pražské derby.

Z hlediska formy má tedy mírně navrch Slavia. Porovnávat českou ligu s tou španělskou je však prakticky nemožné. Vypovídající bude před zápasem také hodnota mužstev. Zatímco Slavia má hráče v hodnotě celkem asi 100 milionů eur, hodnota mužstva Bilbaa je více než trojnásobná. Na papíře by tedy mělo být jasným favoritem Bilbao. Tomu jistě pomůže i domácí prostředí v podobě stadionu San Mamés pro více než 53 tisíc diváků. Slavii čeká zkrátka velice kvalitní soupeř, který zápas pravděpodobně vyhraje. V tomto případě musí přání český, a hlavně slávistických fanoušků stranou. Vybíráme tip na výhru Athletic Bilbaa v kurzu 1.84.

PAOK vs. Plzeň – Vydoluje Viktoria na horké řecké půdě další body?

Plzeň v Evropské lize zatím získala dva body. Nejprve senzačně remizovala 3:3 ve Frankfurtu a poté naopak trochu smolně doma 0:0 s Razgradem. PAOK však sezonu v evropských pohárech zahájil ještě daleko slaběji. Prohrál jak s Galatasaray, tak s rumunskou FCSB. Pokud tedy tento řecký klub chce postoupit do jarního play-off, rozhodně bude potřebovat body. Forma pak dělá tak trochu problémy oběma klubům.

PAOK se štěstím nepřidal čtvrtou prohru v řadě, když špatnou sérii zlomil výhrou nad podprůměrným Levadiakosem. Plzeň pak nevyhrála dokonce 4 zápasy v řadě, avšak rovněž vše částečně napravila, a to výhrou v Ostravě. Aktuálně se tedy oba týmy těší mírnému zlepšení svých herních projevů. Od jejich vzájemného zápasu však očekáváme zdrženlivý výkon na obou stranách. Ani jeden z klubů nebude chtít riskovat další prohru. Velice pravděpodobně tak uvidíme zápas s méně brankami. V utkání PAOK vs. Plzeň tedy sázíme na under 3.0 branek v kurzu 1.70.

Fenerbahce vs. Man. United – Čeká Devils další velké zklamání?

Ikona týmu Manchester City
Anketa: kdo myslíte, že zvítězí?
Ikona týmu Sparta Praha
100 Kč na tento typ vyhrává 270
Získejte 500 Kč zdarma za registraci u Tipsportu
Manchester United letos začal tam, kde loni skončil. Vyhlídky do dalších zápasů v Premier League a vlastně i v Evropské lize tedy zdaleka nejsou růžové. Souhra v týmu vázne, frustrace stoupá, a navíc manchesterské ďábly čeká zápas v dalekém Istanbulu s Fenerbahce. To v Evropské lize získalo 4 body (výhra nad Royale Union a remíza s Twente) zatímco United má jen body dva (remíza s Twente a s Portem).

United hrál v rámci Evropské ligy proti Fenerbahce před 8 lety a tehdy zde prohrál 2:1. Na papíře je sice manchesterský klub výrazně silnější. S hráči jako je Fernandes, Hojlund či Rashford by ale kouč ten Hag měl bojovat o titul Premier League a postup v Lize mistrů. Místo toho však i letos ztrácí body v Evropské lize a nedaří se ani na ostrovech. Fenerbahce rovněž není bezchybné a turecký titul se zdá být zejména kvůli suverénnímu Galatasaray na míle daleko. Turecké fanoušky však úspěch v Evropské lize rozhodně dokáží obměkčit. V zápasech jako je tento bude hrát velkou úlohu domácí prostředí. Kromě toho United zkrátka nevěříme. Z tohoto důvodu vybíráme raději výhru Fenerbahce bez remízy v kurzu 1.92.

Porto vs. Hoffenheim – Kdo vyhraje vyrovnaný souboj s nejpřísnějšími parametry?

Na první pohled se s týmy jako je Hoffenheim nebo Porto v Evropě příliš nepočítá. Oba však v posledních sezonách patří k tomu nejlepšímu ze svých zemí a jejich vzájemný zápas bude ozdobou třetího kola. Porto pak po prohře s norským Bodo a remíze proti Manchesteru nutně potřebuje další body. Hoffenheim měl začátek sezony v Evropě o poznání snazší a po výhře nad Dynamem Kyjev a remízou s Midtjyllandem má body zatím 4 body.

Pokud jde o aktuální formu, tak ta je u obou týmů dost proměnlivá. Výhry střídají remízy a prohry, ačkoli u Porta vypadají poslední zápasy o poznání lépe. Obrovskou silou klubu z Porta je ofenziva. Ta jen za posledních 5 zápasů vyprodukovala 14 gólů. Hoffenheim je pak ve stejné statistice v 5 minulých utkáních na hodnotě 10 branek. Ve schylujícím se utkání Porto – Hoffenheim tedy očekáváme navázání na tento trend, a proto volíme over 2.5 branek v kurzu 1.55. Pokud chcete sázet na vítěze, volte raději silnější Porto, které je navíc v lepší formě.

Tottenham vs. Alkmaar – Čeká Kohouty další slabý soupeř a jasné 3 body?

Jedním z mála bodově stoprocentních týmů Evropské ligy je zatím Tottenham. Ten se ve 3. kole postaví proti nizozemskému Alkmaaru. Už na první pohled je však jasné, kdo bude v zápase favorit a kdo outsider. Výsledky Tottenhamu už jsme nakousli, kromě úspěchů v Evropské lize nedávno porazil Manchester United, West Ham nebo Everton. V Premier League dal pak v 8 zápasech už 18 gólů, což je více než Newcastle s United dohromady!

Velmi důležité jsou však pro sázku na zápas Tottenham vs. Alkmaar nedávné výkony hostů. Ty jsou outsiderem hlavně kvůli 4 prohrám v řadě. Tento nizozemský klub již měsíc nezná žádný jiný výsledek než prohru. Jednoznačně se tedy přikláníme k tomu, že v tomto zápase jsou jasně a po zásluhách favorizováni domácí. Nezbývá nám tedy než na tiket přidat sázku na výhru Tottenhamu v kurzu 1.50.

Čtěte
Liga mistrů – Sparta jede do Manchesteru a další tipy na 3. kolo

Frankfurt vs. RFS – Napraví si Eintracht chuť se slabým lotyšským soupeřem?

Mírné zpomalení zažívá v letošní sezoně Frankfurt. Ten měl velice těžký los, kdy v Bundeslize nejprve potkal Bayern (3:3) a hned o kolo později Leverkusen (prohra 2:1). Dobře navíc v prvním kole nedopadl ani jeho zápas s Plzní, která v posledních minutách zázračně vyrovnala na 3:3 a Eintracht tak přišel o své téměř jisté body. Fotbalový bůh však volání Frankfurtu vyslyšel a ve 3. kole Evropské ligy mu za soupeře vyslal lotyšský klub RFS.

Nejen z hlediska hodnoty klubu, ale vlastně dle všech kritérií patří RFS k vůbec nejslabším klubům v Evropské lize. Všichni jeho hráči mají na přestupovém trhu hodnotu necelých 10 milionů eur. Za podobnou sumu kluby jako Frankfurt nakupují jednotlivé hráče. Sázíme, že Frankfurt proti RFS jednoznačně vyhraje, a to rozdílem i dvou výkonnostních tříd. Vsaďte si s námi, že Frankfurt vyhraje i v handicapu -1.5 za kurz 1.48.

 

Vypsané kurzy na EL

 

Živé tikety pro insiraci

Přidejte se k stovkám sázejících a inspirujte se oblíbeným tiketem!

Zobrazit tikety

 

Roma AS - Dynamo Kyjev

Ikona sportu fotbal UEFA Europa League
1 - 1X2
1,56
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Zdeno10
Zdeno10
Odehrané zápasy
Zápasy
Nadcházející zápasy
Zápasy
Čtěte
Volby prezidenta USA 2024 – kandidáti, kurzy, tipy a další informace

Tabulka: Evropská liga 2023/2024

Tabulka ligy

League Phase

Pořadí Tým Z V R P Góly B Góly rozdíl Forma
- Logo týmu Ajax AmsterdamAjax Amsterdam 2 1 1 0 5 : 1 4 4
- Logo týmu Alkmaar AZAlkmaar AZ 2 1 0 1 3 : 4 3 -1
- Logo týmu AnderlechtAnderlecht 2 2 0 0 4 : 2 6 2
- Logo týmu BesiktasBesiktas 2 0 0 2 1 : 7 0 -6
- Logo týmu BilbaoBilbao 2 1 1 0 3 : 1 4 2
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíBodo Glimt 2 1 1 0 3 : 2 4 1
- Logo týmu BragaBraga 2 1 0 1 2 : 4 3 -2
- Logo týmu Dynamo KyjevDynamo Kyjev 2 0 0 2 0 : 5 0 -5
- Logo týmu Elfsborg Boras IFElfsborg Boras IF 2 1 0 1 3 : 3 3 0
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíFCSB Bukurešt 2 2 0 0 5 : 1 6 4
- Logo týmu FenerbahceFenerbahce 2 1 1 0 3 : 2 4 1
- Logo týmu Ferencváros BudapešťFerencváros Budapešť 2 0 0 2 2 : 4 0 -2
- Logo týmu Frankfurt EintrachtFrankfurt Eintracht 2 1 1 0 6 : 4 4 2
- Logo týmu GalatasarayGalatasaray 2 1 1 0 5 : 3 4 2
- Logo týmu Garabag-Azersun AgdamGarabag-Azersun Agdam 2 0 0 2 1 : 5 0 -4
- Logo týmu Glasgow RangersGlasgow Rangers 2 1 0 1 3 : 4 3 -1
- Logo týmu HoffenheimHoffenheim 2 1 1 0 3 : 1 4 2
- Logo týmu Lazio RomaLazio Roma 2 2 0 0 7 : 1 6 6
- Logo týmu Ludogorets RazgradLudogorets Razgrad 2 0 1 1 0 : 2 1 -2
- Logo týmu LyonLyon 2 2 0 0 6 : 1 6 5
- Logo týmu Maccabi Tel AvivMaccabi Tel Aviv 2 0 0 2 1 : 4 0 -3
- Logo týmu Malmö FFMalmö FF 2 1 0 1 2 : 3 3 -1
- Logo týmu Manchester UnitedManchester United 2 0 2 0 4 : 4 2 0
- Logo týmu Midtjylland FCMidtjylland FC 2 1 1 0 3 : 1 4 2
- Logo týmu NiceNice 2 0 1 1 2 : 5 1 -3
- Logo týmu Olympiakos PiraeusOlympiakos Piraeus 2 1 0 1 3 : 2 3 1
- Logo týmu PAOK SalonikiPAOK Saloniki 2 0 0 2 1 : 4 0 -3
- Logo týmu Plzeň ViktoriaPlzeň Viktoria 2 0 2 0 3 : 3 2 0
- Logo týmu Porto FCPorto FC 2 0 1 1 5 : 6 1 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíRigas Futbola skola 2 0 1 1 3 : 6 1 -3
- Logo týmu Roma ASRoma AS 2 0 1 1 1 : 2 1 -1
- Logo týmu San Sebastian RealSan Sebastian Real 2 0 1 1 2 : 3 1 -1
- Logo týmu Slavia PrahaSlavia Praha 2 1 1 0 3 : 1 4 2
- Logo týmu TottenhamTottenham 2 2 0 0 5 : 1 6 4
- Logo týmu Twente EnschedeTwente Enschede 2 0 2 0 2 : 2 2 0
- Logo týmu Union St-GilloiseUnion St-Gilloise 2 0 1 1 1 : 2 1 -1

Playoff

Pořadí Tým Z V R P Góly B Góly rozdíl Forma
- Logo týmu Ajax AmsterdamAjax Amsterdam 6 5 0 1 12 : 3 15 9
- Logo týmu AnderlechtAnderlecht 2 2 0 0 2 : 0 6 2
- Logo týmu Apoel NikósiaApoel Nikósia 2 1 0 1 3 : 3 3 0
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíBačka Topola 2 0 0 2 1 : 8 0 -7
- Logo týmu BesiktasBesiktas 2 1 1 0 8 : 4 4 4
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíBorac Banja Luka 4 1 1 2 4 : 5 4 -1
- Logo týmu Botev PlovdivBotev Plovdiv 4 1 1 2 5 : 9 4 -4
- Logo týmu BragaBraga 6 4 2 0 13 : 4 14 9
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíCercle Bruggy 4 2 1 1 3 : 4 7 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíCorvinul Hunedoara 4 1 1 2 4 : 3 4 1
- Logo týmu Dynamo MinskDynamo Minsk 4 1 0 3 3 : 4 3 -1
- Logo týmu Elfsborg Boras IFElfsborg Boras IF 8 6 1 1 15 : 4 19 11
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíFCSB Bukurešt 2 1 1 0 2 : 1 4 1
- Logo týmu Ferencváros BudapešťFerencváros Budapešť 2 1 1 0 2 : 1 4 1
- Logo týmu Hearts of MidlothianHearts of Midlothian 2 0 0 2 0 : 2 0 -2
- Logo týmu HNK RijekaHNK Rijeka 4 1 2 1 2 : 3 5 -1
- Logo týmu Jagiellonia BialystokJagiellonia Bialystok 2 0 0 2 1 : 7 0 -6
- Logo týmu Kilmarnock FCKilmarnock FC 2 0 1 1 1 : 2 1 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíKlakksvik KI 2 1 0 1 3 : 3 3 0
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíKryvbas Kryvyj Rig 2 0 0 2 1 : 3 0 -2
- Logo týmu LASK LinzLASK Linz 2 0 1 1 1 : 2 1 -1
- Logo týmu Lincoln Red ImpsLincoln Red Imps 2 1 0 1 2 : 3 3 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíLlapi 2 0 0 2 1 : 4 0 -3
- Logo týmu Ludogorets RazgradLudogorets Razgrad 2 2 0 0 6 : 1 6 5
- Logo týmu Lugano ACLugano AC 4 1 1 2 6 : 10 4 -4
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíMaccabi Petah-Tikva 2 0 0 2 0 : 7 0 -7
- Logo týmu Maccabi Tel AvivMaccabi Tel Aviv 4 4 0 0 13 : 2 12 11
- Logo týmu Maribor Branik NKMaribor Branik NK 2 0 1 1 3 : 4 1 -1
- Logo týmu Molde FKMolde FK 6 3 0 3 9 : 6 9 3
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíNK Celje 2 1 0 1 2 : 2 3 0
- Logo týmu Paks SEPaks SE 2 1 0 1 2 : 4 3 -2
- Logo týmu Panathinaikos AthensPanathinaikos Athens 4 3 0 1 7 : 2 9 5
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíPanevezys FK 2 0 0 2 1 : 5 0 -4
- Logo týmu PAOK SalonikiPAOK Saloniki 2 2 0 0 6 : 0 6 6
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíPaphos AEP 2 0 0 2 2 : 8 0 -6
- Logo týmu Partizan BělehradPartizan Bělehrad 2 1 0 1 2 : 2 3 0
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíPetrocub Sarata-Galbena 4 1 1 2 2 : 6 4 -4
- Logo týmu Plzeň ViktoriaPlzeň Viktoria 4 4 0 0 5 : 1 12 4
- Logo týmu Rapid WienRapid Wien 6 4 1 1 14 : 6 13 8
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíRigas Futbola skola 4 3 0 1 12 : 3 9 9
- Logo týmu RužomberokRužomberok 4 1 0 3 5 : 6 3 -1
- Logo týmu Serif TiraspolSerif Tiraspol 4 1 0 3 2 : 5 3 -3
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíServette FC 2 0 1 1 1 : 2 1 -1
- Logo týmu Shamrock RoversShamrock Rovers 4 1 0 3 2 : 8 3 -6
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíSilkeborg IF 2 1 0 1 4 : 5 3 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíThe New Saints FC 2 0 1 1 0 : 1 1 -1
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíTobol Kostanay 2 1 0 1 3 : 5 3 -2
- Logo týmu TrabzonsporTrabzonspor 4 2 0 2 3 : 3 6 0
- Logo týmu UE Santa ColomaUE Santa Coloma 2 0 0 2 0 : 9 0 -9
- Logo týmu Vojvodina Nový SadVojvodina Nový Sad 2 0 0 2 1 : 4 0 -3
- Univerzální logo, oficiální logo týmu chybíWisla Kraków 4 2 0 2 6 : 9 6 -3
- Logo týmu Zira IKZira IK 2 1 0 1 2 : 2 3 0

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search