Přihlášení:
Menu
Logo týmu Liverpool
Premier League | 17:30 - 20. 10.
Logo týmu Chelsea
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Dortmund
Bundesliga | 20:30 - dnes
Logo týmu St. Pauli
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Zlín
2. liga | 18:00 - dnes
Logo týmu Opava
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Sparta Praha
1. liga | 19:00 - zítra
Logo týmu Liberec
Náš tip:
1
1X2 (2.pol.)
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1e Klasse | 20:45 - dnes
Logo týmu Anderlecht
Náš tip:
2
1X2
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Alkmaar AZ
Eredivisie | 18:45 - zítra
Logo týmu Eindhoven PSV
Náš tip:
2.5
UO
Logo týmu Empoli AC
Serie A | 12:30 - 20. 10.
Logo týmu Napoli
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Villarreal
La Liga | 18:30 - 20. 10.
Logo týmu Getafe
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Vissel Kobe
J League | 12:00 - dnes
Logo týmu Tokyo
Logo týmu Kawasaki F.
J League | 12:00 - dnes
Logo týmu Gamba
Logo týmu Marinos
J League | 12:30 - dnes
Logo týmu Niigata
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 12:30 - dnes
Logo týmu Khimik Voskresensk
Logo týmu Sokol Krasnoyarsk
Major Hockey Le.. | 14:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Novokuzněck
Major Hockey Le.. | 14:00 - dnes
Logo týmu Voroněž
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. Division | 14:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Čeljabinsk
KHL | 16:00 - dnes
Logo týmu Ufa
Logo týmu Toros Neftekamsk
Major Hockey Le.. | 16:00 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 16:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Premier League | 17:00 - dnes
Logo týmu Zenit Peterburg

Konferenční liga – Jak si povede Boleslav a TIPY na zápasy 1. kola

2. 10. 2024 14:53, upraveno: 8. 10. 2024 14:54
autor: Danijel

Získej BONUSY za registraci ZDARMA!

Kancelář Bonus za vklad Bonus zdarma Získat bonus
blankTipsport 50.00050000 + 300300 Získat
blankBetano 350350 - Získat
blankSazkabet 9.5009500 + 500500 Získat
blankMerkurXtip 10.00010000 + 100100 Získat
K Lize mistrů a Evropské lize se tento týden přidá také Konferenční liga. Zatímco zbylé soutěže UEFA odehrají již 2. kola, Konferenční liga teprve začíná. Pro české fanoušky je jistě zajímavá Mladá Boleslav, která ve čtvrtek pojede do Arménie. Kromě tipů na Boleslav přidáme i nejlepší sázky na Chelsea, Fiorentinu, Kodaň a další.
Konferenční liga –
Do společnosti UEFA se tento týden přidá prvním kolem také Konferenční liga. Co vsadit na zápas Boleslavy a dalších týmů najdete ve článku.

Mladá Boleslav zavítá na úvod Konferenční ligy do Arménie

Výjezdy na Kavkaz jsou v dnešním Evropském fotbale už naprosto běžnou součástí sezony. Boleslav tento nelehký úkol dostala zadaný hned v prvním kole Konferenční ligy. V Jerevanu se utká s klubem Noah. Ten v kvalifikaci prošel hned 4 kola a vyřadil Škendiji, Sliemu, řecké AEK a slovenský Ružomberok. V arménské lize se mu však zatím příliš nedaří. Z 6 zápasů vyhrál jen 3 a do zápasu s Bolkou rozhodně nepůjde v nejlepší formě.

Boleslav měla cestu do ligové části Konferenční ligy o něco kratší, vyřadila Transinvest, Beer Shevu a Paks. Podobně jako Noah však nyní ztrácí v lize, v 9 zápasech nasbírala jen 11 bodů. Oba kluby tedy budou chtít své výkony vylepšit v Evropě. Papírově by měla mít navrch Boleslav, v Arménii se však nehraje dobře snad nikomu. Vzhledem k posledním zápasům obou týmů a také k celkové vyrovnanosti zápasu sázíme, že oba týmy dají gól v kurzu 1.87.

Chelsea vyzve ve šlágru kola belgický Gent

Nejzvučnějším utkáním 1. kola Konferenční ligy bude duel mezi Chelsea a Gentem. Zápas se odehraje v Londýně v situaci, kdy Chelsea konečně drží dobrou formu v několika odehraných zápasech v řadě. Do EKL se pak kvalifikovala jediným zápasem proti Servette Ženeva. Už zde však bylo vidět, že pro hráče Blues není Konferenční liga dostatečnou výzvou a jejich výkon byl trochu laxní. Ostatně takový přístup můžeme od opravdových velkoklubů v nižších soutěžích UEFA vidět celkem často.

Nabízí se tedy otázka, jak vážně bude Chelsea usilovat o postup. Gent se rozhodně snažit bude, na druhou stranu má však proti Chelsea výrazně slabší mužstvo a aktuálně i horší formu. Chelsea si v Premier League drží 4. příčku a z 6 zápasů má 13 bodů. Těžší soupeři však teprve přijdou. Zmínit musíme také hvězdného Palmera, který dal proti Brightonu během 20 minut 4 branky! Tak rozjetý tým rozhodně nezpomalí jen proto, že místo Ligy mistrů hraje Konferenční ligu. V zápase Chelsea vs. Gent tedy očekáváme hned několik branek a pravděpodobně i další zásah Palmera. Sázíme na over 3.0 branek v kurzu 1.58.

Rozhozená Legia Varšava přivítá favorita na trofej Real Betis

Ikona týmu Dortmund
Anketa: kdo myslíte, že zvítězí?
Ikona týmu St. Pauli
100 Kč na tento typ vyhrává 270
Získejte 500 Kč zdarma za registraci u Tipsportu
Jedním z největších favoritů na výhru letošní sezony Konferenční ligy je Real Betis. Ten v prvním zápase zamíří do hlavního polského města, aby zde vyloupil Legii. Ta navíc nezažívá nejlepší období a v polské lize nevyhrála ani jedno ze tří posledních utkání. Po 10 odehraných zápasech má Legia jen 15 bodů, což znamená 7. místo v tabulce. Na první Lech ztrácí už 10 bodů. Záchrana sezony by tedy mohla přijít v Evropě, na to však pravděpodobně nebude mít dostatečně silné mužstvo.

Čtěte
Oktagon 60 – TIPY na Buchingera, Ďatelinku, Kohouta a další

Betis má oproti Legii asi 7krát hodnotnější manšaft. Ačkoli bude varšavský klub hrát před vyprodaným stadionem jedněmi z nejlepších fanoušků na světě, Real je jasným favoritem. V La Lize sice Betis neexceluje, španělská liga je však na daleko vyšší úrovni než ta polská. V zápase Legia Varšava vs. Real Betis se tedy přikláníme k výhře španělského klubu. Sázíme na výhru Betisu v kurzu kolem 1.65.

Kodaň chce první body získat proti polské Jagiellonii

Legia není jediným polským zástupcem v Konferenční lize, do Kodaně vyjede ve čtvrtek její ligová kolegyně Jagiellonia. Ta však nebude mít v prvním zápase vyhlídky o moc růžovější. Kodaň je samozřejmě papírově daleko silnější, a navíc se začíná rozjíždět i v ohledu na formu. Ta v úplném začátku sezony nebyla nejlepší a velký problém měla Kodaň i s postupem do Konferenční ligy přes ostravský Baník. To je ale dnes minulostí a dánský klub patří k favoritům celé EKL.

Kromě prohry 5:0 s Lechem má Jagiellonia na svém kontě v posledních zápasech především výhry. Vzhledem k soupeřům však nejsou příliš směrodatné. Kodaň má ve svém kádru asi 4 až 5krát hodnotnější fotbalisty a k tomu spoustu zkušeností s evropskými poháry. Zápas s Jagiellonií možná bude trochu pomalejší, přesto věříme, že ho vyhrají právě domácí. Sázíme na výhru Kodaně v kurzu 1.60.

Loňský finalista Fiorentina začne proti TNS

O Fiorentině jste v posledních letech pravděpodobně už párkrát slyšeli. Tento přední italský klub byl ve finále Konferenční ligy loni i předloni, ani jednou to však na trofej nestačilo. Kromě toho také v loňské sezoně jen těsně postoupil přes Viktorii Plzeň. Letos začne svou pouť Konferenční ligou proti klubu TNS z Walesu. Už samotný fakt, že první soupeř Fiorentiny bude z waleské ligy automaticky posouvá Filaky do role jasného favorita.

Většina fotbalových fanoušků dá stěží dohromady alespoň dva kluby hrající nejvyšší waleskou ligu a není se čemu divit, fotbal zde moc kvalitní není. Fiorentina je oproti TNS fotbalový velikán, a to navíc tento waleský klub letos padá spíš do průměru zdejší ligy. Nutno podotknout, že ani Fiorentina nemá nejlepší start sezony a v Serii A bude muset hodně zabrat. TNS je však v konkurenci Konferenční ligy něco jako fackovací panák a Fiorentina si na něm ve čtvrtek zlepší náladu. My v tomto zápase sázíme na výhru Fiorentina v handicapu -2.0 za kurz 1.45.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search