Přihlášení:
Menu
Logo týmu Monaco
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Barcelona FC
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Atalanta Bergamo
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Arsenal
Náš tip:
1X
DS
Logo týmu Bremen
Bundesliga | 15:30 - 21. 09.
Logo týmu Bayern München
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Augsburg FC
Bundesliga | 20:30 - zítra
Logo týmu Mainz
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Olomouc
Extraleague | 18:00 - zítra
Logo týmu Pardubice
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Atletico Madrid
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Leipzig
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Kladno
Extraleague | 18:00 - zítra
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Cagliari
Serie A | 18:30 - zítra
Logo týmu Empoli AC
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eredivisie | 14:30 - 22. 09.
Logo týmu Twente Enschede
Náš tip:
2
1X2
Náš tip:
2
1X2 (1.pol.)
Logo týmu Villarreal
La Liga | 18:30 - 22. 09.
Logo týmu Barcelona FC
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Independiente
Primera Divisio.. | 19:30 - 22. 09.
Logo týmu Argentinos
Náš tip:
1
1X2
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Feyenoord
Champions Leagu.. | 18:45 - dnes
Logo týmu Leverkusen
Logo týmu Crvena zvezda Bělehrad
Champions Leagu.. | 18:45 - dnes
Logo týmu Benfica Lisabon
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eliteserien | 19:00 - dnes
Logo týmu Stjernen
Logo týmu Leganes
La Liga | 19:00 - dnes
Logo týmu Bilbao
Logo týmu Trabzonspor
Super League | 19:00 - dnes
Logo týmu Kayserispor II
Logo týmu Lugano
Nationalliga A | 20:00 - dnes
Logo týmu Davos

Mixér: Víkendové tipy od našich expertů (13. 09. – 15. 09.)

12. 9. 2024 19:00, upraveno: 17. 9. 2024 09:43
autor: Young
K nadcházejícímu deštivému víkendu vychází další díl pravidelné série Mixéru.

V dnešním díle našeho pravidelné série jsme se zaměřili na tipy z Eliteserien, Premier League a LaLigy. Poskládejte si víkendový tiket a užijte si vzrušení ze hry.

Čtěte
Sforziho tiket se dvěma fotbalovými duely, tentokrát z francouzské Ligue 1 a brazilské Serie B! WIN

Bodo Glimt – Hamar Kam (info)

  • 13. září, 19:00
  • Fotbal 1. norská liga
  • Výhra domácích v 2. poločase (kurz 1,50 – VSADIT – Betano)

Analýza od experta

Detailní Sforzacova analýza k nadcházejícímu pátečnímu utkání. „Suverénní lídr nejvyšší norské fotbalové ligy Bodo Glimt přivítá v rámci 22. kola aktuálně devátý HamKam.

Hostující družina, která okupuje horší polovinu tabulky se čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo. Se ztrátou tří výher na pohárové příčky, našla v uplynulých pěti soutěžních střetnutích přemožitele pouze ve svém posledním venkovním střetnutí v rámci jubilejního dvacátého kola na trávníku momentálně čtvrtého Molde. Kde podlehla jednoznačně 0:3. Ve zbylých čtyřech střetnutích HamKam dvakrát zvítězilo. Ve dvou případech se rozešlo se soupeřem smírně, včetně svého minulého vystoupení se čtrnáctým Sandefjordem, s nímž před zraky svých fanoušků remizovalo 1:1.

V aktuálním ligovém ročníku si zeleno-bílí připsali v celkovém součtu 24 gólových zápisů a o jednu branku více obdrželi, čímž patří mezi nejméně útočně produktivní a současně nejlépe bránící mužstva Eliteserien. Patnáct z celkových pětadvaceti bodů přivezli fotbalisté z Hamaru ze soupeřových hřišť, kde jsou šestým nejlépe hodnoceným týmem v soutěži.

Celek domácích drží na čele tabulky desetibodový náskok před druhým Vikingem Stavanger. Devět kol před koncem aktuálního ligového Eliteserien má našlápnuto k obhajobě loňského titulu. Bodo Glimt se po postupu přes lotyšský RFS a polskou Jagielloniu prokousalo až do finálového kvalifikačního kola o účast v milionářské Lize mistrů, kde sice v úvodním utkání zdolalo před zraky svých fanoušků srbskou Crvenou Zvezdu Bělehrad 2:1. Jelikož v odvetě dvakrát inkasovalo a samo se střelecky prosadit nedokázalo, zahraje si nakonec Evropskou ligu UEFA.

Trojnásobný vítěz nejvyšší norské fotbalové soutěže zaznamenal v dosavadním průběhu sezóny 49 gólových úspěchů, což jej řadí do čela hodnocení střelecké produktivity. S pouhými sedmnácti obdrženými brankami jsou navíc žlutí vůbec nejlépe bránícím mužstvem soutěže. Bodo Glimt slavilo výhru v předešlých sedmi střetnutích na vlastním stadionu, kde prozatím nenašlo přemožitele. Ve dvacátém ligovém kole a zároveň ve svém posledním domácím vystoupení rozstřílel lídr tabulky jednoznačně 6:0 aktuálně osmý Sarpsborg 08.

V nedělním střetnutí pak historicky dvojnásobný vítěz norského poháru přivezl všechny body ze hřiště aktuálně jedenáctého Stromsgodset, kde zvítězil nejtěsnějším rozdílem i díky zahozené penaltě soupeře. V devátém kole probíhající ligové sezóny se díky přesné trefě z dvacáté minuty první půle radovali před svými fanoušky z nejtěsnější možné výhry hosté, kteří obhájce titulu zdolali téměř po devatenácti letech.

Jednoznačným favoritem utkání jsou ale fotbalisté domácího mužstva a očekávám, že si tentokrát se soupeřem poradí a tříbodovým ziskem upevní svoji pozici jasného lídra tabulky Eliteserien. Navíc předpokládám, že se Bodo Glimt herně i střelecky více prosadí až v průběhu druhého dějství. Všem sázejícím přeji mnoho zdaru!

13. září 2024 - 19:00
1 - 1X2
1,50
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Sforzac
67.8 %
Sforzac

Čtěte
Ai Cards: Nová sběratelská funkce od Betano, která ti promění výhry v umění

Manchester City – Brentford (info)

  • 14. září, 16:00
  • Fotbal 1. anglická liga
  • Méně než 3,5 branky (kurz 2,00 – VSADIT – Fortuna)

Haaland je zase při chuti, máme za sebou odehrány pouhé tři ligová kola a norský kanonýr už nasázel sedm branek. Aktuálně není žádný tým v PL, který by nasázel více gólů než samotný Haaland. Pokud bude skórovat stejně jako před reprezentační přestávkou, tak sázka na under 3,5 se bude otřásat v základech.

Zatím mají hráči City čtyři soutěžní zápasy za sebou, Community Shield a třikrát liga, dvakrát by tento tip vyšel a dvakrát ne. Zatím jenom proti Chelsea dokázali udržet čisté konto, ve zbylých třech zápasech a to i včetně domácího s Ipswichem inkasovali.

Tým v létě zaznamenal nejdražší prodej v historii, a to když Julián Álvarez zamířil na Pyrenejský poloostrov. Co se příchodu týče, tak se drželi zkrátka, vrátil se jako volný hráč Gündogan, za 25M € koupili Savinha z Troyes, ale jinak vlastně nic.

Brentford může být s probíhající sezónou spokojen. Ze tří zápasů získali šest bodů. Body nebrali pouze na Anfieldu, což není žádná ostuda. V EFL Cupu zaznamenali povinnou výhru nad týmem ze čtvrté nejvyšší soutěže. Rozhodně se jim tak bude dobře dýchat, protože po City je čeká ještě venkovní zápas se Spurs, takže teď mohou jít bodově jen do plusu oproti očekávání.

Z týmu odešel Raya, který už loni hostoval v Arsenalu a hříšník Toney. Ale bezmála 100M € investovali do čtveřice hráčů Thiago, Carvalho, van den Berg, Gustavo. Všichni to jsou hráči do 23 let, kteří by se v následujících letech měli stát oporami týmu.

Celky se historicky střetly šestkrát, jedná se o zápasy od sezóny 2021/22 a jen jednou se stalo, že padly alespoň čtyři branky.

Analýza od experta

První ze dvou analýz od francze1893 v tomto díle Mixéru. „Po skončení reprezentační pauzy se obhájce titulu v Premier League Manchester City střetne s Brentfordem. Většina hráčů Manchesteru City reprezentovala své země. A tak zejména první poločas to z jejich strany nemusí být optimální výkon. Manchester City začal tuto sezónu 3 výhrami a to 2:0 nad Chelsea, 4:1 s Iswichem a 3:1 s West Hamem. Bretford z úvodních 3 zápasů této sezóny získal slušných 6 bodů.

Posledních 5 vzájemných zápasů Manchesteru City s Brentforden skončilo výsledky 1:0, 1:3, 1:0, 1:2 a 2:0. Hranice 3,5 gólů tak byla překonána pouze jednou z posledních 5 vzájemných zápasů. Na under 3.5 gólů by tu tak mohl být podstatně nižší kurz. Manchester City by se jistě maximálně spokojil i s výhrou výsledkem například 2:0 nebo 3:0.

14. září 2024 - 16:00
UO 3.5
2,00
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele francz1893
57.4 %
francz1893

Čtěte
Tipsport Megatipovačka: Vstup zdarma a hrajte o miliony každý měsíc!

Girona – Barcelona (info)

  • 15. září, 16:15
  • Fotbal 1. španělská liga
  • Výhra hostů (kurz 1,88 – VSADIT – Sazkabet)

Barcelona, ač má opakovaně problém zaregistrovat všechny své příchozí hráče a hledá různě kličky, jak je dopsat, tak v lize má po čtyřech kolech překvapivě už čtyřbodový náskok. První tři kola vyhráli shodně 2:1, až v tom posledním se rozstříleli. Nadělili doma sedmičku Valladolidu, o góly se postarala pětice hráčů. Po dvou kolech už byly jen dva týmy s plným počtem bodů, kromě Barcelony to byla ještě Celta Vigo, pro některé překvapivá dvojice.

Girona z prvních dvou zápasů získala jen bod za venkovní remízu s Betisem, pak přišla prohra s Atléticem Madrid, ale další dvě utkání zvládli (Osasuna, Sevilla). Rozhodně bychom s nimi měli počítat i letos, že se budou pohybovat v horní polovině tabulky.

Tým opustila v létě asi největší hvězda, Artem Dovbyk, který zamířil do AS Řím. Skvělý ročník měl i Aleix Garcia, který už obléká dres Bayeru. V Gironě formou hostování působili v minulém ročníku Eric Garcia s Pablem Torrem, kteří teď sbírají minuty už v dresu Barcelony. Pau Victor loni také oblékal dres Girony, ale to jako kmenový hráč týmu a v létě přestoupil do Barcelony.

Rozhodně ale nezaspali, co se posil týče. Pro české fanoušky je nejzvučnější posilou Krejčí, který přišel z pražské Sparty, ale ještě nedostal prostor na hřišti se ukázat. Z Barcelony na hostování přišel Romeu, který je odchovancem Barcelony, ale největší část své profesionální kariéry spojil s anglickým Southamptonem.

V loňské sezóně jsme viděli dva záživné zápasy, když se tyto celky střetly. Dvakrát vyhrála Girona 4:2, doma marně Barca dotahovala, venku naopak šli dvakrát do vedení, ale nakonec z toho nebyl ani bod. Barcelona naspoledy porazila Gironu v lednu 2023, od té doby z tří zápasů mají jen bod.

Analýza od experta

Z nedělní nabídky je tady analýza od francze1893. „V pátém kole španělské La Ligy se utkají Girona a Barcelona. V tomto katalánském derby věřím partě německého trenéra Hansiho Flicka. Barcelona v této sezóně vyhrála všechny 4 ligové zápasy s celkovým skóre 13:3. Ve velmi dobré formě se v úvodu sezóny prezentuje trio Lewandowski – Yamal – Raphinha.

Girona byla velkým překvapením minulé sezóny. Podařilo se jí kvalifikovat do Champions League. V letním přestupovém období ale kádr Girony doznal velkých změn a umístnit se opět v top4 bude pro tento klub velmi těžké. Gironu opustili dvě hlavní opory Dovbyk (AS Řím) a Savio (Manchester City).

Z úvodních 4 zápasů v této sezóně Girona získala slušných 7 bodů (skóre 7:4). V minulé sezóně překvapivě se ve vzájemných zápasech více dařilo Gironě. Nyní je ale Barcelona na vítězné vlně a já věřím, že i v pátém ligovém zápase získá tři body. Tip na přesný výsledek 1:2.

15. září 2024 - 16:15
2 - 1X2
1,88
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele francz1893
57.4 %
francz1893

Vsaďte si, než příležitost vyprší!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

VYTVOŘIT TIKET
Jako nový uživatel získáte u Tipsport 300 Kč zdarma na sázení!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search