Přihlášení:
Menu
Logo týmu Stuttgart
Bundesliga | 17:30 - 22. 09.
Logo týmu Dortmund
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Bremen
Bundesliga | 15:30 - zítra
Logo týmu Bayern München
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Augsburg FC
Bundesliga | 20:30 - dnes
Logo týmu Mainz
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Liberec
1. liga | 18:30 - 22. 09.
Logo týmu Bohemians 1905
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Olomouc
Extraleague | 18:00 - dnes
Logo týmu Pardubice
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Kladno
Extraleague | 18:00 - dnes
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Cagliari
Serie A | 18:30 - dnes
Logo týmu Empoli AC
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
2. liga | 10:15 - zítra
Logo týmu Táborsko
Náš tip:
1
1X2
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eredivisie | 14:30 - 22. 09.
Logo týmu Twente Enschede
Náš tip:
2
1X2
Náš tip:
2
1X2 (1.pol.)
Logo týmu Villarreal
La Liga | 18:30 - 22. 09.
Logo týmu Barcelona FC
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Independiente
Primera Divisio.. | 19:30 - 22. 09.
Logo týmu Argentinos
Náš tip:
1
1X2
Náš tip:
2
1X2
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 02:30 - dnes
Logo týmu Santos
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 11:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Omsk
KHL | 15:30 - dnes
Logo týmu Jekatěrinburg
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. Division | 15:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Major Hockey Le.. | 15:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí

Začátek Serie A, La Ligy a Bundesligy –TIPY na dlouhodobé sázky

19. 8. 2024 10:51, upraveno: 19. 8. 2024 10:54
autor: Danijel
Kromě Premier League či naší Chance ligy začínají v srpnu také další evropské soutěže. Řeč je o italské Serii A, španělské La Lize a v neposlední řadě také o německé Bundeslize. Jaké jsou v těchto ligách vyhlídky pro tuto sezonu a co na ně vsadit? Právě to, samozřejmě včetně tipů, je předmětem našeho nového článku.
Začátek Serie A, La Ligy a Bundesligy –TIPY na dlouhodobé sázky
V novém článku jsme se podívali na začátek Serie A, La Ligy a Bundesligy. Přidali jsme také hodnotné dlouhodobé sázky!

Serie A 2024/25: Obhájí Inter titul nebo se na trůnu opět objeví někdo nový?

Italská fotbalová liga bývá v posledních letech opravdu hodně zajímavá. Zatímco v Anglii nebo ve Francii bývají poslední sezony spíš „one man show“, v Itálii se mistr na trůnu zpravidla moc dlouho neohřívá. Loni ligu ovládl Inter Milán. Předním se sezona vydařila Neapoli a v roce 2022 zase AC Milán. V lize pak máme tři nové kluby a bojovat se bude také o příčky zajišťující evropské poháry. Jaké jsou nejlepší sázky na Serii A 2024/25 napovíme zde:

Sázíme na mistra Serie A 2024/25: Sesadí někdo Inter?

V loňské sezoně neměl v Itálii Inter Milán žádnou větší konkurenci. V 38 zápasech získal 94 bodů, a to ve finiši už dost zpomalil. Mohl si to totiž dovolit, druhé AC Milán na něj ztrácelo 19 bodů. Třetí byl Juventus (71 bodů) a TOP 4 doplnila Atalanta s 69 body. Inter nastřílel také jednoznačně nejvíce branek – 89 gólů.

Inter je dle bookmakerů největším favoritem na zisk titulu i letos. Obhajoba se mu však podařila naposledy v roce 2010, od té doby vládl Juventus a nyní je na trůnu tak trochu chaos. Inter má však skutečně nejsilnější tým. Do klubu navíc přišel Frattesi, Zieleński nebo Augusto. Kurz 1.65 na vítězství Interu je však až příliš nezajímavý.

Druhým největším adeptem na titul je Juventus. Návrat krále se sází v kurzu kolem 4. Otázkou však je, zda už konečně dozrál čas? Juventus loni vyhrál italský pohár a pomalu se oklepává z korupčních kauz. V létě pak představil megaposilu z Aston Villy Brazilce Luize.

Ikona týmu Botafogo Sao Paulo
Anketa: kdo myslíte, že zvítězí?
Ikona týmu Santos
100 Kč na tento typ vyhrává 270
Získejte 500 Kč zdarma za registraci u Tipsportu
V našich očích však vypadá velice slušně také tým AC Milán. Ten v hodnotě hráčů převyšuje výše zmíněný Juventus a oproti Interu nemá zdaleka tak přestárlý tým. V létě pak AC posilovalo hlavně obranu a střed hřiště. Přišel například Fofana, Pavlović nebo Royal a také Alvaro Morata. Vzhledem ke skvělému kurzu v hodnotě 9 tedy sázíme právě na titul pro AC Milán. Inter nebo Juventus mají možná o malinko větší predispozice, jejich hodnota kurzu je však nevýhodná a AC Milán má šanci získat titul velice podobnou.

Vypsané kurzy na Serie A

 

Cagliari - Empoli AC

Ikona sportu fotbal 1.italská liga
UO 2.5
1,70
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Honza
Honza

Program: Serie A 2024/2025

Odehrané zápasy
Zápasy
Nadcházející zápasy
Zápasy

Bitva o TOP 6 zajišťující postup do evropských pohárů

Tradičně velká bitva se v Itálii svádí o co nejlepší umístění na špičce tabulky. Do Evropy chce totiž daleko více klubů, než kolik má italský fotbal jízdenek. Na přestupové okno si ztěžoval trenér Neapole, klub totiž nedokázal ulovit žádnou zajímavou letní posilu. Hráčům se do Neapole nechce, nehraje totiž žádný z evropských pohárů.

Pravým opakem je v tomto ohledu AS Řím. To získalo svou dobrou přestupovou politikou do týmu nejlepšího střelce španělské Girony Dovbyka. Kromě toho obralo o další ofenzivní sílu Juventus a do hlavního města putuje útočník Soulé. AS pak pod vedením trenéra De Rossiho nevypadalo špatně ani v přípravě, kde dalo 5 gólů AC Milán a z 6 zápasů prohrálo jen jeden. V tomto předsezonním období působí AS Řím velice slušně a proto sázíme, že se letos umístí v TOP 4 a příští rok si zahraje Ligu mistrů. Kurz najdete v hodnotě 2.95.

Zamíchá Fabregasovo Como kartami italského fotbalu?

Jedním z navrátilců do Serie A je Como, které jako trenér vede Cesc Fábregas. Ten do klubu přilákal několik zvučných jmen. Znovuzrozený klub, který v minulých letech spadl až do 4. ligy hodlá v nejvyšší italské lize pořádně zamíchat kartami. Do Coma přišel například Raphael Varane a spoustu dalších fotbalistů. Soupiska tak bude letos vypadat úplně jinak než loni ve druhé lize. Rozhodně doporučujeme sázet, že se Como 1907 v Serii A udrží a pravděpodobně zaútočí na střed tabulky.

Kdo naopak tak dobře nevypadá je Empoli. To loni uniklo hrobníkovi z lopaty jen díky (trochu pochybné) výhře v posledním zápase s AS Řím, které již o nic nehrálo. Díky rozdílu jednoho bodu se Empoli v Serii A udrželo. Letos má však absolutně nejslabší soupisku v celé lize a kdyby do týmu nepřišlo několik mladíků na hostování, klub by žádné jiné posily nepředstavil. Empoli letos pravděpodobně sestupu neunikne. Nově příchozí týmy navíc toskánský klub jasně převyšují. Sázíme tedy na sestup Empoli v kurzu 1.80.

La Liga 2024/25: Ukazuje rozpoložení hvězd skutečně na další titul pro Real Madrid?

Jednou z dalších velice zajímavých lig je samozřejmě španělská La Liga. V té jsme rovněž obhajobu titulu neviděli více než 5 let. Naposledy se tento kousek povedl v roce 2019 Barceloně. Ta však aktuálně řeší rekonstrukci stadionu a finanční potíže, do popředí se tedy jasně dostává Real Madrid. Každoroční otázkou pak je, kdo doplní tři velikány mezi čtyřkou postupující do Ligy mistrů. Jaké na La Ligu 2024/25 podat dlouhodobé sázky najdete zde:

Rezervaci na titul si udělal Real Madrid

V loňské sezoně vyhrál Bílý balet La Ligu na plné čáře. Barcelona nakonec ztrácela 10 bodů. Real měl také v celé lize jednoznačně nejlepší skóre (87:26) zapříčiněno skvělou obranou a neméně dobrou ofenzivou. Zapomenout pak samozřejmě nesmíme ani na triumf v Lize mistrů. Barcelona zažívá generační obměnu, rekonstruuje Camp Nou a problémy hlásí i klubová kasa.

Letos by tedy Barca konkurovat Realu ještě stále neměla. Atlético je pak rovněž na ústupu a Real má i díky příchodu Mbappého oproti městskému rivalovi téměř 3krát hodnotnější manšaft. Ve Španělsku velice pravděpodobně trofej opět vyhraje Real Madrid a vsadit si na tuto sázku můžete v menším kurzu 1.38 s velkou důvěrou.

Kdo se letos postará o čtvrté kolo u španělského vozu?

Na prvních místech La Ligy se již tradičně umisťuje Real Madrid, Barcelona a Atlético Madrid. Jinak tomu pravděpodobně nebude ani letos, otázkou však je, kdo trojici v TOP 4 doplní. Čtvrtý tým se totiž stejně jako tři nad ním dostane přímo do skupiny Ligy mistrů. Na toto umístění se nabízí hned několik adeptů – Real Sociedad, Athletic Bilbao, Girona s Krejčím a možná také Real Betis.

Největším adeptem na titul španělské čtyřky se jeví první zmiňovaný klub – Real Socieada. Ten má v soupisce hned několik top hráčů jako je Merino, Japonec Kubo, Zubimendi nebo kapitán Oyarzabal. Trenér Alguacil pak spoléhá především na španělské fotbalisty, což týmu zajišťuje skvělou souhru. Konkurentem pro Sociedad by mohlo být Bilbao, to však hned ze začátku sezony hlásí 6 zraněných hráčů včetně kapitána. Do ústraní pravděpodobně půjde i Girona s novou posilou ze Sparty Krejčím. Tu bude letos zajímat hlavně boj v Lize mistrů. Sázíme tedy na čtvrtou pozici pro Real Sociedad v kurzu 2.65.

Vypsané kurzy na La Liga

 

Villarreal - Barcelona FC

Ikona sportu fotbal 1.španělská liga
2 - 1X2
1,78
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Zdeno10
Zdeno10
2 - 1X2
1,87
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Zdeno10
Zdeno10

Program: La Liga 2024/2025

Odehrané zápasy
Zápasy
Nadcházející zápasy
Zápasy

Bundesliga 2024/25: Udrží se Leverkusen na špičce německého fotbalu?

Jednou z největších událostí loňské sezony bylo sesazení Bayernu Mnichov z německého trůnu. To se navíc stalo v situaci, kdy do týmu přišel hvězdný Harry Kane a Bayern mířil za 11. obhajobou titulu v řadě. My však od začátku před touto sázkou varovali! Letos tedy očekáváme hlavně duel mezi starým a novým německým mistrem. Zajímavý však bude i souboj mezi kluby jako je Dortmund, Lipsko, Stuttgart nebo Frankfurt.

Bayern Mnichov vs. Leverkusen: Celoroční souboj o titul Bundesligy

V Německu začíná Bayernu do řemesla velice úspěšně fušovat Leverkusen. Ten loni zcela zaslouženě vyhrál ligový titul, a kromě toho také německý pohár. Zaváhal jen ve finále Evropské ligy. V létě pak Leverkusen žádné větší posily nepotřeboval, přesto přišel García z Girony a také Terrie a Belocian z Rennais. Bayern i letos nakupoval v Anglii a za více než 100 milionů Euro přikoupil Palhinha a Olise. Z Leverkusenu ještě nedávno odešel do Hoffenheimu Adam Hložek.

Celkově vzato vypadá o poznání lépe soupiska Bayernu, to však na papíře vypadala i loni. Je tu však jedna věc, která bude oproti minulé sezoně jinak – Leverkusen bude hrát Ligu mistrů. Když se tak stalo minule, tak Schickův tým v německé lize právě na úkor zápasů v Evropě dost zaostával. Bayern je v tomto ohledu daleko zkušenější a má pro tyto případy i o něco širší kádr. V této sezoně doporučujeme spíše sázet na návrat Bayernu Mnichov. Kurz na to, že mnichovský klub znovu získá titul je v pěkném kurzu 1.48.

Ukáže se v Bundeslize propast mezi 4 nejlepšími kluby a zbytkem tabulky?

Z papírového hlediska by se k Bayernu a Leverkusenu měl připojit Dortmund a také Lipsko. Hodnota manšaftu obou zbylých klubů se pohybuje kolem 500 milionů Euro. Další v pořadí je až Stuttgart s hodnotou mužstva kolem 250 milionů Eur. V tomto případě tedy skutečně na TOP 4 věříme Dortmundu, který loni hrál finále Ligy mistrů a Lipsku, které v Bundeslize hraje opravdu dobrý fotbal už několik sezon. Kurz na umístění Dortmundu v TOP 4 najdete v hodnotě 1.38, u Lipska narazíte na kurzy kolem 1.50.

Přišel, viděl, odešel: Holstein Kiel se sestupu nevyhne

Vůbec nejslabším týmem v německé lize bude velice pravděpodobně Kiel. Ten sice loni postoupil z 2. německé ligy, přesto v ní stačil prohrát téměř každý čtvrtý zápas. Rozpočet klubu je pak natolik malý, že odpovídá spíš průměrným klubům z české ligy. Jen pro porovnání, hodnota soupisky Bayernu je 30krát větší! Kiel je menší německé město nedaleko dánských hranic, výjezdy na jih Německa tedy rozhodně nebudou nic příjemného. My sázíme, že se Kiel v Bundeslize dlouho neohřeje a na jaře sestoupí. Kurz najdete v hodnotě 2.05.

Vypsané kurzy na Bundesliga

 

Souboj "looserů": Udrží Mohuč v Augsburgu venkovní neporazitelnost?
Souboj "looserů": Udrží Mohuč v Augsburgu venkovní neporazitelnost?
zápas začíná za:
?
Loterie: Vyloupí Bayern Brémy, které ještě neprohrály?!
Loterie: Vyloupí Bayern Brémy, které ještě neprohrály?!
zápas začíná za:
?
6x v řadě Eintracht s Gladbachem neprohrál! Potvrdí to?
6x v řadě Eintracht s Gladbachem neprohrál! Potvrdí to?
zápas začíná za:
?
BVB jede na Stuttgart, se kterým 3x v řadě padla
BVB jede na Stuttgart, se kterým 3x v řadě padla
zápas začíná za:
?

Program: Bundesliga 2024/2025

Odehrané zápasy
Zápasy
Nadcházející zápasy
Zápasy

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search