Přihlášení:
Menu
Logo týmu Monaco
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Barcelona FC
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Atalanta Bergamo
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Arsenal
Náš tip:
1X
DS
Logo týmu Bremen
Bundesliga | 15:30 - 21. 09.
Logo týmu Bayern München
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Augsburg FC
Bundesliga | 20:30 - zítra
Logo týmu Mainz
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Olomouc
Extraleague | 18:00 - zítra
Logo týmu Pardubice
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Atletico Madrid
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Leipzig
Náš tip:
1
1X2
Logo týmu Kladno
Extraleague | 18:00 - zítra
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Cagliari
Serie A | 18:30 - zítra
Logo týmu Empoli AC
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eredivisie | 14:30 - 22. 09.
Logo týmu Twente Enschede
Náš tip:
2
1X2
Náš tip:
2
1X2 (1.pol.)
Logo týmu Villarreal
La Liga | 18:30 - 22. 09.
Logo týmu Barcelona FC
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Independiente
Primera Divisio.. | 19:30 - 22. 09.
Logo týmu Argentinos
Náš tip:
1
1X2
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Sochi
KHL | 18:30 - dnes
Logo týmu Petrohrad
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eliteserien | 18:30 - dnes
Logo týmu Valerenga Oslo
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Eliteserien | 18:30 - dnes
Logo týmu Lillehammer
Logo týmu Stavanger
Eliteserien | 18:30 - dnes
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Lorenskog
Eliteserien | 18:30 - dnes
Logo týmu Storhamar
Logo týmu Feyenoord
Champions Leagu.. | 18:45 - dnes
Logo týmu Leverkusen

Clash of the Stars 8 – výsledky a vyhodnocení turnaje

23. 6. 2024 13:19, upraveno: 28. 6. 2024 08:42
autor: Danijel

Získej BONUSY za registraci ZDARMA!

Kancelář Bonus za vklad Bonus zdarma Získat bonus
blankTipsport 50.00050000 + 300300 Získat
blankBetano 350350 - Získat
blankSazkabet 9.5009500 + 500500 Získat
blankMerkurXtip 10.00010000 + 100100 Získat
První galavečer Clash of the Stars v Ostravě je za námi a přinesl toho opravdu hodně. K vidění bylo spoustu ukončení v prvním kole, nezbytná dávka bizáru, ale i dobrých výkonů a bohužel také několik zranění. Jaké jsou výsledky Clash of the Stars 8 a jak si vedly naše tipy na jednotlivé zápasy? Právě to nyní shrneme v tomto článku.
Clash of the Stars 8 –
Jaké jsou výsledky Clash of the Stars 8 a co se na turnaji stalo? Právě to shrnujeme včetně vyhodnocení našich tipů v novém článku.

Často kladené otázky na Clash of the Stars 8

  • Kdo vyhrál hlavní zápas večera mezi Filipem Grznárem a Dynamo Křižanem?

Celý galavečer byl zakončen soubojem o titul střední váhy mezi členem legendárních Naked Bananas Tomášem Křižanem a nejznámějším českým kulturistou Filipem Grznárem. Zápas začínal velice zajímavou výměnou a pokusem o takedown ze strany Grznára. Při dalším pokusu se však Filipovi vrátilo zranění operovaného kolena načež musel ze souboje odstoupit. Pás šampiona tedy zůstal u Dynama.

  • Nastoupili do zápasů všichni bojovníci dle plánovaného programu?

NE! Hned dva zápasy byli organizátoři nuceni poupravit. K dobru organizace však musíme říct, že náhradníky našli solidní a vždy velice rychle. První změna nastala u duelu Kuťka vs. Undertaker, který se zranil už dříve v přípravě a jeho náhradníkem byl tak Chorvat Damir.

Druhou změnou prošel jen několik dnů před galavečerem očekávaný fight Datla s Čonym. Snejksův parťák si při tréninku nepříjemně zranil ruku. Organizátoři tak do zápasu proti Datlovi nasadili Žraloka, který však nebyl v ostré přípravě. Více se o zápasu dočtete níže ve shrnutí.

  • Známe už datum a místo konání Clash of the Stars 9?

ANO! Již devátý galavečer organizátoři oznámili na 7. září 2024. Konat se bude opět v Praze, a to na stejném místě jako Clash of the Stars 7, tedy ve Fortuna Aréně v Holešovicích. Jedná se o druhou největší halu v Česku, která se na zápasy Clashe náramně osvědčila.

  • Představili organizátoři nějaké další zápasy na nadcházející turnaj?

Ve hře je pro turnaj Clash of the Stars 9 již teď několik horkých jmen. Oficiálně by měl být potvrzen zápas dvou kamarádů i rivalů z prostředí českého streamování – Opat04 vs. Novby. Oba borci si po Jirkově výhře dali už i první staredown, který však skončil přátelským obětím. Již dříve při B4TheClash oznamoval možný zápas Fayne a to proti Samirovi.

V mezizápasovém programu pak byla přítomna další zajímavá jména a je možné, že se na Clashy 9 objeví například Jenis, Tadeáš Kuběnka, Angie nebo Jan Brunclík, který by do klece chtěl Haiseta. Na galavečeru se v přestrojení opět objevil také Psychopat Bejr!

  • Jaké jsou kompletní výsledky zápasů a doporučených tipů na Clash of the Stars 8?

Právě tomu se budeme věnovat ve zbytku článku! Níže můžete nahlédnout do tabulky, která shrnuje veškeré výsledky Clash of the Stars 8. Dále se dočtete o průběhu každého zápasu a také o nečekaných událostech kolem sobotního galavečera.

Zápas Vítěz Tip Výsledek
Samir Margina vs. Jiří Juřička Juřička Over 1.5 kol KO
Christian „Nathan“ Dzaba vs. Jiří Charizan Charizan Výhra Nathan KO
Jan „Honzi“ Michálek vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz +

Patrik „Corleone“ Horváth

Michálek Výhra Michálek OK
Jan Rybka vs. Lukáš „Huhu“ Procházka Rybka Výhra Rybky do 60 sekund OK
Jiří „Novby“ Bláha vs. Stanislav Lukeš Novby Výhra Novby OK
Tomáš Podhorný vs. Dan Bayer Podhorný Výhra Podhorný OK
Peter „Kobra“ Kuťka vs. Damir „Chorvat“ Vukelić Chorvat Výhra Chorvat OK
Václav „BabaJaga“ Mikulášek vs. Alessandro „Sandro“ Jendejsek Sandro Výhra Sandro OK
Miroslav „Fayne“ Loner vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý Fayne Výhra Fayne OK
Karlos Benda vs. Radek „Taxi kar“ Blažek Benda Výhra Benda v 1. kole OK
Marek „Datel“ Valášek vs. Patrik „Hübler“ Žralok
Pavel „Pomalu Snejksi“ Měsíček vs. Martin Kocián Kocián Výhra Kocián OK
Hana „Krutohanka“ Gelnarová vs. Michaela „Miss Problem“ Dostálová Gelnarová Výhra Dostálová KO
Tomáš „Dynamo“ Křižan vs. Filip Grznár Dynamo Over 1.5 kol KO

Huhu v kleci opět nepředvedl vůbec nic

Jedním z nejjasnějších zápasů byl souboj mezi Rybkou a Huhem. Ten pravděpodobně do zápasu vůbec netrénoval a v kleci se odevzdaně nechal hodit na zem a už ve 44 sekundě byl zápas ukončen výhrou Rybky. Naše sázka na jeho výhru do 60 sekund je tedy jasně výherní, a to ve zvětšeném kurzu. V budoucnu bychom Rybku mohli vidět proti Taxi Károvi. Pokud jde o Huha, tak ten už se možná do Clashe nevrátí, jeho laxní přístup musí být pro organizátory jasný vykřičník.

Nathanovi byly osudné Charizanovy lowkicky

Velice pěkným výkonem naopak začínal ze strany obou borců zápas mezi Nathanem a Charizanem. Ten si pro bývalého účastníka několika reality show připravil sadu tvrdých lowkicků, které Nathanovi nedělali vůbec dobře. Krátce před koncem prvního kola pak špatně došlápl a možná trochu rezignovaně se nechal dobít na zemi. Charizan tedy zaslouženě vyhrál.

Michálek si poradil v zápase proti dvěma soupeřům

Velice proměnlivé kurzy byly k vidění v zápasu jednoho proti dvěma, kdy na straně jedné byl Honzi Michálek a na té druhé Bukys a Corleone. My jsme však správně zůstali věrní sázce na Michálka, který nejprve na škrcení ukončil Corleoneho a následně na podobnou techniku i Bukyse. Ta největší událost však přišla po zápase, kdy Bukys požádal o ruku svou přítelkyni. Ta však k překvapení celé haly žádost o ruku odmítla.

Juřička dal drzému Samirovi pravou ostravskou lekci

Ze sportovního hlediska další povedený ale opět krátký zápas byl k vidění v duelu Juřička vs. Samir Margina. Relativně rychle se v tomto zápase projevily Juřičkovi zkušenosti, které podpořila fanděním také našlapaná Ostravar Aréna. Zhruba v polovině prvního kola vzal Ostravák po úvodním oťukávání Samira na zem, kde ho nemilosrdně dokončil a vyhrál. Zápas se do druhého kola bohužel dle našich očekávání nedostal.

Novby se nenechal zaskočit úvodním tlakem a ukončil Standu Lukeše

Velice zajímavý zápas jsme mohli sledovat mezi streamerem Jirkosem alias Novbym a Standou Lukešem. Ten se snažil využívat svých kil navíc a Jirku v kleci od prvních sekund naháněl. Během toho však zapomínal na krytí a Novby dokázal na jeho obličej umístit několik tvrdých úderů. V důsledku toho rozhodčí po vypadnutí Lukešova chrániče na zuby zápas ukončil. Standa nebyl schopný pokračovat a Novby tak zaslouženě vyhrál a sním i náš tip na jeho vítězství. Po zápase si pak dal svůj první staredown před budoucím zápasem s Opatem.

Bayer po prohře skrz zranění ruky neskrýval slzy

Zranění ukončilo skvěle rozběhnutý duel mezi Danem Bayerem a Tomášem Podhorným. Boxerský duel v malých rukavicích bavil celou arénu až do doby, kdy jeden z Bayerových tvrdých úderů skončil vyhozeným ramenem. V zápase samozřejmě nebyl schopný pokračovat a trochu smutným způsobem tak vyhrál Podhorný. Právě na něj jsme také sázeli v našich tipech. V pozápasových rozhovorech se Bayer neubránil slzám, které vyjadřovaly frustraci z konce zápasu kvůli zranění.

Chorvat Damir překvapil proti Kuťkovi parádním výkonem

Jednou ze změn na kartě Clash of the Stars 9 byl zápas Petra Kuťky. Tomu promotéři vybrali za protivníka Chorvata Damira, kterého mnozí podceňovali, ne však my! Chorvat byl očividně v daleko lepší formě a ačkoli kandidát na slovenského prezidenta měl ze začátku zápasu tlak, ještě v první minutě nakonec prohrál. Damir ukončil Kobru na zemi a hodil tak rukavici dalším bojovníkům Clashe.

Veselý předvedl v kleci neuvěřitelný podraz

Tentokrát sice k zápasu mezi Faynem a Gangstaboyem Veselým došlo, ne však v klasické podobě. Veselý hned po v první sekundě zalehl na zem a odklepal svou prohru. Fayne se k němu vůbec nestihl dostat. Gangstaboy se tak prakticky okamžitě vzdal a svému soupeři, který na zápas dlouho dřel vzkázal jen gesto pomocí vztyčených prostředníčků. Jedná se tak o jednu největších kontroverzí v Clash of the Stars.

Fayne se s takovým koncem samozřejmě nechtěl smířit, rozhodčí a security ho však k Tadeášovi nepustili. Veselý pak cestou z ringu schytal nápojovou sprchu a možná i několik úderů od fanoušků. Dohru měl pak zápas i v zázemí arény, kdy se k němu Fayne dostal a ukázal mu několik kombinací, které si na něj natrénoval do zápasu. K ničemu většímu však nedošlo.

Král je mrtev, ať žije král! Kocián porazil v prvním kole Snejkse

Zápas v boxu mezi dvěma energickými baviči Snejksem a Kociánem skončil už v prvním kole po několika výměnách. Kocián byl očividně daleko lépe připraven a z ústupu umístil za Snejksovo ucho tvrdý úder, který znamenal počítání. Ačkoli úder nebyl tak kritický, Snejks v zápase pokračovat nechtěl a duel s bývalým členem kapely Lunetic předčasně vzdal.

V duelu Bendy s Taxi Karem žádné překvapení nenastalo

Dle všeobecných předpokladů Benda v zápasu s Taxi Karem od prvních sekund dominoval. Po několika sekundách boje v postoji Karlos neotálel a snadno vzal Taxi Kara na zem. Zde si pak zkusil nasadit několik submisí, ale následně se rozhodl pro sadu tvrdých úderů. Na ty už jeho oponent neměl odpověď a po minutě a půl si Benda připsal další suverénní výhru.

Největší překvapení turnaje si připravil Sandro proti Mikuláškovi

Pod velice zajímavými pravidly se chystal zápas Baby Jagy se Sandrem. V prvním kole se začínalo boxem, ve druhém se přidaly kopy a ve třetím pak plné MMA. Mikulášek však dominoval už v kole prvním, kde dostal Sandra několikrát do počítání. Účastník Love Islandu se vždy oklepal a postupně se dostal do druhého kola. Už v tom prvním však Mikulášek nesmyslně používal techniky z MMA, které samozřejmě v pravidlech boxu nebo K1 praktikovat nesmí. Poté co se již po několikáté pokusil o takedown byl zápas ukončen a zcela zaslouženě jej vyhrál Sandro.

Datel proti nepřipravenému náhradníkovi nakonec zvítězil

Po zranění Čonyho dostal Datel do klece náhradníka v podobě Patrika Žraloka. Ten měl tedy na přípravu spíš jen pár desítek hodin než dnů. To se také projevilo v kleci. Zápas se však dostal až do druhého kola a je tedy vidět, že Žralok opravdu má srdce bojovníka. Zde se ale už projevil trénink, který byl samozřejmě za poslední měsíce na straně Datla. Ten se Žralokovi dostal do zad a zápas ukončil na škrcení.

Hanka Gelnarová doma v Ostravě nezaváhala

Domácí atmosféru si kromě Juřičky vychutnala také jeho svěřenkyně Krutohanka. Ta se v ringu postavila zkušené Dostálové, jejíž síla je ale především v boji na zemi. Zápas byl však vypsán dle pravidel „underground“, kdy se techniky z BJJ prakticky nedají využívat. V postoji pak Gelnarová jasně dominovala a svou soupeřku ukončila ve druhém kole na třetí počítání. Po zápase pak organizátoři oznámili zápas Hanky s Angie, který by měl přinést první ženskou šampionku v Clash of the Stars.

Hlavní zápas skončil kvůli nepříjemnému zranění

Opravdu atraktivní podívanou sliboval hlavní zápas o pás šampiona střední váhy mezi Grznárem a Dynamem. Zhruba po půl minutě se však v kleci ozvalo Filipovo staré zranění, které měl už operované. Jeho koleno nevydrželo zápasové tempo a rozhodčí duel správně ukončil. Výhra Dynama z Naked Bananas tedy nese trochu hořkou pachuť, přesto je i nadále právoplatným šampionem střední váhy.

Čtěte
Clash of the Stars 9 – Program, zápasy a vše co potřebujete vědět
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search